Bloggarnas mediegenomslag i pressen – följande 10 var bäst under 2009

modebloggarSedan omkring år 2005 har Sverige fått en uppsjö av nya bloggare, i många fall med modeinriktning. Under samma period har personerna som driver de största bloggarna allt mer blivit offentliga snarare än anonyma privatpersoner. Galor som Blog Awards och Stora Bloggpriset bevakas noggrant av medierna och röda mattan rullas ut för 00-talets nya stjärnor. Men hur väl syns bloggare i pressen? Här är listan på de 10 personer som med utgångspunkt i sina bloggar har haft det största mediegenomslaget i svensk pressen under 2009.Plats 1 – Isabella “Blondinbella” Löwengrip, 1086 artiklar

Isabella Löwengrip Isabella Löwengrips förstaplacering är ohotad från konkurrens. Under år 2009 har hennes mediegenomslag varit större än de andra personerna på topp 10 listan tillsammans. Dessutom är det intressant att Löwengrip dessutom har genererat fler artiklar som omnämner henne än exempelvis Sveriges handelsminister Ewa Björling, som bara nådde upp till sammanlagt 621 artiklar.


Plats 2 – Kenza Zouiten, 170 artiklar

Kenza ZouitenKenza Zouiten har under år 2009 blivit Kenza med svenska folket. Nyligen vann hon pris i kategorin “Årets modeblogg” på Stora Bloggprisgalan som arrangerades på Nalen i Stockholm. Kenza har under 2009 hunnit med att lansera två spännande kollektioner och visat att hon är här för att stanna. Kenza kommer med all säkerhet finnas högt upp på topp 10 listan även för år 2010.

Plats 3 – Caroline Blomst, 123 artiklar

Caroline Blomst Caroline Blomst gav i början av november 2009 ett ansikte till modebloggarna även för dem som inte vanligtvis läser bloggar då hon prydde affischer runt om i Sverige för MQ:s kampanj Urban Night. Med en tydlig fokusering på mode som inspirerar bör man inte bli förvånad att läsa mer om Blomst framöver, eller för den delen se henne på fler reklamtavlor.

Plats 4 – Alexandra “Kissie” Nilsson, 94 artiklar

Alexandra Nilsson Alexandra Nilsson har under år 2009 blivit omskriven i samband med provokativa uttalanden om allt mellan himmel och jord. Det är inte för inte som hon blev utnämnd till kaxigast i bloggvärlden på den senaste upplagan av Veckorevyns gala Blogg Awards.

Plats 5 – Malin “Mogi” Richardson, 47 artiklar

Malin Richardson Malin Richardson blev under året Sveriges nya språklärare i samband med att hon publicerade en Youtube-video som även blev Malins genombrott i pressen. I videon beskrev Malin sina egenkomponerade favoritord. Att beskriva dem i text är betydligt mindre lärorikt än att se filmen.
Plats 6 – Anchisa “Foki” Wallström, 40 artiklar

Anchisa WallströmAnchisa Wallström dök upp från ingenstans och tog med sina stora rosetter och färgglada naglar bloggvärlden med storm. Hennes trogna läsarskara kommer med största sannolikhet skapa en och annan rubrik idag efter gårdagens bloggträff i Stockholm där polisen enligt uppgift fick plocka fram avspärrningstejpen för att återställa lugnet.

Plats 7 – Sandra “niotillfem” Beijer, 26 artiklar

Sandra Beijer Med bilder så vackra att de utan problem skulle platsa in på en egen utställning, i kombination med ett grannt språk, så är det inte särskilt förvånande att Sandra Beijers blogg är omskriven både här och var.

Plats 8 – Engla Pettersson, 18 artiklar

englapetterson Engla Pettersson började blogga redan i juni 2005 och har under årens lopp varit omskriven. Idag framförallt som den professionella bloggveteran hon är.Plats 9 – Stina-Lee Berg, 15 artiklar

Stina-Lee Berg Stina-Lee Berg har under år 2009 bloggat om sin graviditet och upplevelsen att bli mamma. Under året har läsarna fått följa Stina-Lee vecka för vecka på ett nära och ofta mycket personligt sätt.


Plats 10 – Lisa “Lisaplace” Olsson, 14 artiklar

Lisa Olsson Lisa Olssons sinne för estetik genomsyrar hennes blogg, vilket även belönades vid senaste upplagan av Blog Awards där Lisa fick mottaga pris för Årets Fashionista. Det som bör nämnas är att konkurrenterna inte var några mindre än de rutinerade bloggarna Elin Kling, Sofi Fahrman och Caroline Blomst. Lisa kommer man definitivt se mer av i framtiden.


Listan är sammanställd med hjälp av databaserna Mediearkivet samt Presstext och omfattar personer som med utgångspunkt i sina bloggar har haft det största mediegenomslaget i svensk press. Bloggare som är anställda vid tidningar har exkluderats då det är mer rättvisande att behandla dem separat. Även personer som innan de började blogga var offentliga personer, exempelvis artister såsom Charlotte Perrelli, har exkluderats.

Dela:
 • Facebook
 • Bloggy
 • del.icio.us
 • Maila artikeln!
 • Google
 • LinkedIn
 • Pusha
 • TwitThis
 • Skriv ut artikeln!
This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

2 Comments 17 Tweets 16 Other Comments

61 Comments

 1. Posted April 4, 2016 at 2:10 pm | Permalink

  One of the challenges facing health officials in this outbreak is that many of the people ate similar food items. coach handbags Sweet Baked Goods: U. u cheap louis vuitton bags
  Smoking Olive Oil Is Poisonous louis vuitton handbags “Hamlin was second in a Joe Gibbs Racing Toyota, followed by Keselowski in a Team Penske Ford.
  Oak Ridge Custom Home Builders Inc. to Mjt Properties LLC, 225 Oakland St., $260,000. ray ban sunglasses This branding builds loyalty, excitement and expectation- as long as the message is compelling and there is a there there to look forward to. m louis vuitton handbags
  Siegel+Gale is part of the Omnicom Group Inc. coach outlet Why can’t Council simply manage the staff with firm discipline? All of these problems, failures and loses would disappear if Council actually demanded performance and fired the responsible people when things went wrong.
  q Stephen M. Shea and Ruth Alecia Shea to Matthew Sandler and Catherine Sandler, 10 Woodland Road, $320,000. http://www.michaelkors.us.org Guard Derreck Brooks was named the Southland Newcomer of the Year. coach outlet online
  Dinniman made a point of saying he agreed with that decision, but said Rivera was wrong to violate. michael kors outlet online May be stored in refrigerator for several days. http://www.michaelkorshandbagsoutletbuy.us.com
  The lyrical second film from director David Gordon Green (”Our Brand Is Crisis”), “All the Real Girls” (Fri.-Sun., 5th Avenue Cinema); Ridley Scott’s director’s cut of “Blade Runner” (Fri.-Sun., Clinton St.); the misbegotten feline super villain flick “Catwoman” (Sat., Hollywood); Jean-Pierre Juenet and Marc Caro’s dark French fairy tale “The City of Lost Children” (Sat., Hollywood); Joel and Ethan Coen’s Oscar-winning “Fargo” (Laurelhurst Theater); action hero Dolph Lundgren’s ironically titled “I Come in Peace” (Tues., Hollywood); and Brad Bird’s timeless animated classic “The Iron Giant” (Academy Theater). cheap oakleys Tuesday, Clinton Presidential Center, 1200 President Clinton Ave. k cheap michael kors bags
  “We are investigating the incident, as it is not our policy to turn away our guests,” said company spokeswoman Linda Beltran. coach outlet Westlands also is currently slated as one of the possible main participants, at $3 billion, in a $15.
  Mother, Margie Bedolla Kneebone, step-father, Roger Kneebone, grandmother, Merced Bedolla and numberous aunts, uncle, and cousins. coach online store During the most recent presidential debate between Sen.
  I love this tiny little underpowered computer. coach handbags And immediately all the jail doors were opened, and everyone’s bonds were unfastened.
  As a Kooralbyn?graduate I was the first of?many to attend a U. http://www.michaelkorshandbagstrade.us.com Gods of Egypt, Lionsgate, $14,123,903, 3,117 locations, $4,531 average, $14,123,903, one week.
  q We know that being the new guy can be overwhelming, so do not be afraid to ask questions. http://www.louisvuittonhandbagsbuy.us.com Majdi Khaleq dropped off his rental car and walked into the Tucson International Airport to catch a flight home to Denver on Sept.
  Voters in Gilbert will vote on several state and county propositions as well. michael kors outlet For all the good this refinement did for the S7, it’s the S7 Edge that really benefits. d louis vuitton handbags
  Under his leadership, the administrators and faculty created a premier school where students learn in ways that connect them to the vast resources of Chicago and the world through transdisciplinary academic lessons. coach factory outlet Good high-paying jobs benefit everyone in our district.
  m On Wednesday, March 9, Potter traveled to Summit Township in order to trainmembers of the Summit Township Technical Rescue Team. coach outlet online The list is available at tinyurl. c
  The burden of overpaid federal employees is non-trivial. louis vuitton handbags Before that, Caponi served as the defensive coordinator at Washington and Jefferson College (Pa. http://www.louisvuittonbagsbuy.us.com
  JD Enterprises Property Management LLC, to Heart & Home Realty LLC, trustee, and 93 Bristol Street Land Trust, trust of, 93 Bristol St., $65,000. michael kors bags I much prefer the progress toward equality achieved by women and minorities to the repressions of the ’50s. p michael kors outlet
  TRUMP: Says allowing health insurers to sell polices across state lines would spark competition, and “that’s going to solve the problem. louis vuitton outlet More than a dozen Americans got into the Olympic spirit last week at Doral when they were fitted for team uniforms for Rio.
  Dennis, who owns the two companies that run the Subway franchises where Fons worked, declined an interview request and hung up on a reporter Monday. In a voicemail, he confirmed Fons still worked full time at the U.S. Bank tower store. michael kors outlet “We don’t have any interest in going there,” he says. e oakley glasses
  Katie Mahoney, Delone spokeswoman, said she doesn’t have a count on how many students didn’t end up being allowed into the dance. coach factory outlet 1 to Sept.

 2. Posted April 5, 2016 at 1:41 pm | Permalink

  The two had combined for 84 points the previous two meetings, but were held to 11 each when it mattered most. louis vuitton outlet After seeing how strong the catfostering community was, Lauren Solomon said that she felt the need to help felines without homes. z http://www.louisvuitton-outlet.us.org
  About Reportlinker ReportLinker is an award-winning market research solution. louis vuitton handbags “We would advocate that all the counties adopt the 2013 FDA food safety standards,” she said.
  Nicholas J. Riley and Vincent M. Decesare to Philip A. Lamoureux, Norman Street, $19,250. ray ban sunglasses And, although this is the number we will share with the media, this is not a precise science. y coach outlet online
  Pinguelo also designed one of the first state-of-the-art electronic discovery law courses in the country, which he teaches at Seton Hall University School of Law. coach handbags How did this begin and how has the event grown over the years?In 1996, I attended Pulpcon in Ohio with a book I had written titled The Collector’s Handbook of Bronze.
  e Norris went 2-1 with a 3.68 ERA and a 1.009 WHIP in eight starts for the Tigers after he came to Detroit from Toronto in the David Price deal. He is expected to be the front-runner in a competition between several young pitchers next spring for a spot in the Tigers’ starting rotation next year. coach outlet online He has served on the board of Producers Rice Mill, the USDA Crop Advisory Committee on Rice, and the board of the U. oakley glasses
  That triggered an ICE order to have him detained. coach outlet online Oregon could open at No. http://www.louisvuittonhandbagsrack.us.com
  Louis G. Dusseault and Julia A. Dusseault to Richard C. Teed and Rae C. Teed, 6 Aspen Drive, $303,000. coach factory outlet The Associated Press called the race in favor of Kemp about 9:55 p. i michael kors outlet
  If a school district sees its demographics shift toward more special education students, kids from difficult socioeconomic backgrounds, or students who are still learning English, under our current funding formula, they will still get the same outdated funding that assumes their students don’t have unique needs oakley glasses The past was at least known.
  It was a good judgment call. ray ban sunglasses Burglary was reported at 11:14 p.
  I just regret my substantial investment in SBC over the last decade, now I need to go make a bunch of out of towners rich again so I can retire again. coach bags That’s what makes all the speculation about Woods so fascinating.
  The French are famous for their wine par excellence, and the vineyard Le Temps des Sages from Luberon will be proudly pouring their medal-winning Viognier wines. michael kors bags DEFENDING WOMEN’S CHAMPION Arkansas
  p AVAILABLE ON DIGITAL HD APRIL 26, 2016 AND ON BLU-RAY? AND DVD MAY 10, 2016 http://www.cheapchinajerseysnfl.us.org Doubles Pan/Paul, RIN, d.
  And entering the cool indoor theater for the 30-minute show will undoubtedly be a welcome respite for park visitors in the heat of the Florida summer. http://www.michaelkorshandbagsoutletup.us.com On the other hand, 40% found material online that gave them a negative impression of the applicant. g http://www.coachhandbagsdeal.us.com
  The right-hander, who has thrown a 100 mph sinker, found out his name had appeared Wednesday night on the popular TV quiz show from his mother, who texted him while visiting his aunt and uncle and asked him to call her michael kors outlet To offset the advantage of making the first move, compensation points are given to the white-stone player.
  q The conclusions are harder to draw at Oregon. coach online store Jordan Reynolds chipped in 10 points for Tennessee, and the Lady Vols’ bench finished with 21 points, 12 rebounds and eight assists. f
  Washington women beat Colorado 67-51 in Pac-12 tourney ray ban sunglasses “Clearly, they are supportive of what AMC is doing, and what AMC is doing is we’re growing our business,” Aron said. michael kors outlet online
  Dan Roulier & Associates Inc. to Michael F. Presnal and Cristina G. Presnal, 127 Pembroke Terrace, $555,000. cheap jordans Applicants will be judged with tests measuring handeye coordination, multitasking, critical thinking and other skills. j louis vuitton handbags
  The 2016 NFL calendar year and free agency period began at 4 p. michael kors bags It’s great that I amlosing weight and making the transition.
  Thompson hit a 3-pointer with 2:08 remaining in the second quarter and Golden State never trailed again. The reserves built up a sizeable lead and allowed Stephen Curry to rest the entire fourth quarter. He had 19 points, the first time this season Curry hasn’t reached 20. michael kors outlet online “So, that was fun,” he said. b michael kors online
  And you need people to take care of them louis vuitton handbags Eventually he got a tryout with the USFL’s Baltimore/Philadelphia Stars and quickly became one of the team’s best players under coach Jim Mora.

 3. Posted April 8, 2016 at 10:41 am | Permalink

  Regular elimination of this strong waste is important-let us supply you with a planned maintenance routine to match your
  specific needs.

  Visit my site – Septic Tank [Patty]

 4. Posted April 30, 2016 at 5:03 am | Permalink

  I was suggested this blog by way of my cousin. I’m no longer sure whether this publish is written via him as nobody else know such unique approximately my problem.

  You are wonderful! Thank you!

 5. Posted May 1, 2016 at 2:09 pm | Permalink

  . These are called prodromal signs and, for some people, they can be the most uncomfortable and
  bothersome part of a frequent episode.

 6. Posted May 1, 2016 at 6:50 pm | Permalink

  Misdiagnosis is likewise typical; herpes can be misinterpreted for razor rash, zipper burn, pimples, bug
  bites and frequent yeast infections.

 7. Posted May 5, 2016 at 4:10 am | Permalink

  Ginger is not suggested to replace the antiviral medication your physician may have recommended for your herpes, and
  it will not cure your condition.

 8. Posted June 5, 2016 at 10:10 pm | Permalink

  I’ve stayed at a bunch of places that got on septic system types pa tanks and also
  I fidgeted about simply using the toilets, not to mention preserving the whole SYSTEM!

 9. Posted June 16, 2016 at 10:50 am | Permalink

  アソコを綺麗に保つことは必要ですが洗う力の強い石鹸で洗えば済むといった事ではありません。
  デリケートゾーンというのは非常に皮膚が弱い部分でもあるのでマイルドな石鹸を使用する必要があります。
  今はあそこ専用の石鹸があるのでそれを使用することをオススメします。

 10. Posted July 16, 2016 at 2:42 pm | Permalink

  This design is wicked! You definitely know how to keep a reader
  amused. Between your wit and your videos, I was almost
  moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job.
  I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 11. Posted July 28, 2016 at 11:54 pm | Permalink

  It’s difficult to find experienced people on this topic, however, you sound like you
  know what you’re talking about! Thanks

7 Trackbacks

 1. By Blondinbella - Isabella Löwengrip on February 15, 2010 at 12:44 pm

  [...] Titta vad roligt! De mätte hur många artiklar det skrevs om olika bloggare 2009 och på första plats kom jag på 1086 artiklar. För att se resten av listan, klicka här [...]

 2. By Bloggarnas mediegenomslag i pressen | Spotlife on February 15, 2010 at 2:09 pm

  [...] “Sedan omkring år 2005 har Sverige fått en uppsjö av nya bloggare, i många fall med modeinriktning. Under samma period har personerna som driver de största bloggarna allt mer blivit offentliga snarare än anonyma privatpersoner…” Läs hela rapporten på Modearkivet [...]

 3. [...] Modearkivet (vad är det? Aldrig hört talas om) har utsett de tio mest medialt uppmärksammade bloggarna i Sverige 2009. Eller kanske inte utsett, eftersom de har räknat efter Mediearkivet och Presstext, så listat är väl kanske ett bättre ord. [...]

 4. By Smurftips — Doktor Spinn on February 18, 2010 at 12:23 am

  [...] Bloggarnas mediegenomslag i pressen – följande 10 var bäst under 2009Någon som minns min postning http://www.doktorspinn.se/2010/01/08/modebloggerskorna/? Det här är mycket intressant – vem fick störst traditionellt mediegenomslag? Men givet Kissies bröstoperation (va, hänger ni inte med?) så kommer hon nog att klättra ännu högre i nästa års ranking. [...]

 5. [...] c) 10 bloggare som fick störst mediagenomslag 2010 Christofer är en av mina nära vänner och det här är ett av de bästa inläggen han skrivit. Strukturen är bra och det här inlägget gav länkar – mycket tack vare de proffsiga bilderna vilket gjorde att de nämnda bloggarna gärna vill länka till inlägget. [...]

 6. [...] de största bloggarna allt mer blivit offentliga snarare än anonyma privatpersoner…” Läs hela rapporten på Modearkivet Av: Spotlife http://spotlife.seBloggning som gör intressanta människor kändare och kända [...]

 7. http://www.rustad.org/bags/LouisVuitton/7GzyHAXUsr.html...

  ½ñ»Ø¤Ï¡¸º£Í⾎¡¹¡¸¥¢¥¸¥¢¾Ž¡¹¡¸Öйú¾Ž¡¹¡¸ÈÕ±¾¾Ž¡¹¡¸¤Þ¤È¤á¡¹¤Ë·Ö¤±¤Æ¤ªËͤꤷ¤Þ¤¹¡£…

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Additional comments powered by BackType